Welkom bij Wijcker Infra BV

Na bijna 12 jaar te hebben gewerkt bij een gerenommeerd Beverwijks GWW-bedrijf hebben wij, Jaap van Driel en Jim Raaijmakers besloten, na een interne reorganisatie aldaar, als onafhankelijke en zelfstandige onderneming verder te gaan.

Al onze krachten en ervaringen binnen de branche hebben wij begin 2006 gebundeld wat resulteerde in de oprichting van een nieuw aannemersbedrijf “Wijcker Infra BV” .
Sinds maart 2006 beschikken wij over 2500 m2 verhard terrein gelegen aan de Wijkermeerweg te Beverwijk waar vanuit wij al onze bedrijfsactiviteiten coördineren.
Bij ons kunt u terecht voor al uw grond-, bestratings- en rioleringswerk alsmede alle overige infrastructurele werken en groenvoorzieningen, ongeacht de omvang van het project.

Doordat wij beiden persoonlijk zijn betrokken bij alle facetten binnen het bouwproces kunnen wij onze algemene kosten laag houden wat resulteert in uiterst concurrerende prijsopgaven en efficiënte werkmethoden.
Van aannemen tot opleveren, van calculeren tot uitvoeren; alles wordt in eigen beheer verzorgd waarbij het persoonlijke contact met de opdrachtgever als zeer belangrijk wordt ervaren.

Door de inzet van een vaste groep representatieve en ervaren vakmensen kunnen wij kwalitatief werk afleveren met oog voor detail en afwerking.

Mochten wij hiermee uw aandacht hebben gewekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies of een vrijblijvende, marktconforme en concurrerende prijsopgave.

Met vriendelijke groeten,

Jaap van Driel

Directie Wijcker Infra BV